Gisteren zijn wij als bestuur opgeschrikt met het verdrietige nieuws dat ons jeugdlid Noa Venhuizen is overleden.

Als gevolg hiervan hebben wij als bestuur besloten om alle wedstrijden van aankomende zaterdag te annuleren.
Ieder team en elke speler is vrij om te bepalen of er wel of niet getraind wordt en hoe er invulling gegeven gaat worden aan de trainingen.
We begrijpen als er behoefte is om onderling met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast willen wij benadrukken dat iedereen die daar behoefte
aan heeft contact kan zoeken met de vertrouwenspersonen Henk Vegter en Yvonne Halsema.

Van haar ouders mochten we onderstaand citaat over Noa plaatsen:

” We zijn geschokt en verdrietig. Gisteren (woensdag 7 oktober) heeft de Here tot zich genomen, Noa Venhuizen, dochter van Anco en Sonja Venhuizen en zus van Marèn.  Noa had een psychische ziekte. Deze ziekte heeft haar ertoe gedreven om de strijd tegen negatieve gedachten op te geven. Noa had een goed hart en stond in dienst van anderen. Ze mag nu bij haar Hemelse Vader tot rust komen.”

Wij wensen als bestuur de familie en naasten heel veel sterkte in deze zware tijd.