Beste leden van ASVD | PV Systems

Zoals velen van ons hebben we kennisgenomen van de maatregelen welke door onze regering zijn afgekondigd. Vandaag (28 september) zijn er nieuwe zaken afgekondigd welke directe impact hebben op onze vereniging.
Vanaf dag één hebben wij als bestuur de richtlijnen van het RIVM en de KNKV gevolgd en al diverse zaken aangescherpt. Per direct zullen de nieuwe regels worden nageleefd, welke voor de volgende veranderingen zorgen:

• Kantine
    De kantine zal per direct worden gesloten, voor minimaal 3 weken
  • Supporters
    Er mogen geen supporters meer aanwezig zijn bij de wedstrijden
  • Halen / brengen
    Halen en brengen doen we op de parkeerplaats

Helaas betekenen deze maatregelen ook dat er een aantal activiteiten geen doorgang zullen vinden. Zo wordt de pubquiz verplaatst en de herfstactiviteit van de jeugdraad gaat niet door., Hou de site in de gaten voor meer informatie en/of veranderingen.

Zodra we meer informatie van de KNKV krijgen over de concrete uitwerking zullen we die zo snel mogelijk delen via onze website en social media kanalen.

-=-

Hieronder zijn alle geldende regels welke er gelden op het terrein van ASVD | PV Systems:

• Afstand
    Samen houden we nog steeds 1,5 meter afstand, na de trainingen en/of wedstrijden
  • Gezondheidsklachten
    Als je verkouden bent, koorts hebt of andere verschijnselen blijf je thuis
  • Kleding
    Kom zoveel mogelijk in sportkleding naar het veld
  • Omkleden / douchen
    Er geld in de kleedkamers een maximum van 6 spelers/speelsters en mogen er maar twee mensen tegelijk douchen
  • Uitwedstrijden
    Als we naar uitwedstrijden gaan geldt er een maximum van 4 personen per auto, het dragen van een mondkapje wordt hierbij geadviseerd.
  • Kantine
    De kantine zal per direct zijn gesloten, voor minimaal 3 weken