Aanstaande zaterdag worden de eerste competitiewedstrijden weer gespeeld, het seizoen gaat eindelijk weer beginnen! Ook voor de Technische Commissie gaat alles weer van start, graag willen wij ons aan jullie voorstellen.

De TC bestaat dit jaar uit 6 leden. Inmiddels hebben wij de eerste vergadering weer gehad voor het nieuwe seizoen en zijn de taken verdeeld. Goed om te weten is dat de verschillende teams zijn ingedeeld bij de TC leden. De verdeling voor komend seizoen is als volgt:

Senioren en A1: Thom Heuvelink en Bert Knol

A2 en B’s: Martijn de Waal en Melanie Hermans

C’s, D’s, E’s, F’jes, Kangoeroes en Specials: Vera Doldersum en Ingrid de Boer

Voor vragen met betrekking tot bovenstaande categorieën kan iedereen bij de contactpersonen terecht.

Melanie Hermans heeft vanaf dit seizoen de voorzittersrol overgenomen van de gestopte Raymond Postma.

Nieuw: Inloopavonden

Nieuw dit jaar is dat TC inloopavonden organiseert. Voor vragen, opmerkingen, bijzonderheden of een keer gezellig een kopje koffie drinken met één van de TC leden bent u welkom in de Treffer. De eerstvolgende inloopavonden vinden plaats op de volgende data:

• Donderdag 10 september van 19.00 uur tot 19.30 uur
  • Donderdag 1 oktober van 19.00 uur tot 19.30 uur
  • Donderdag 22 oktober van 19.00 uur tot 19.30 uur

Voor andere vragen, ideeën of opmerkingen zijn wij ook altijd bereikbaar per mail. Mailen kan naar: tz@asvdkorfbal.nl.